CSA s-a întâlnit cu reprezentanţii brokerilor de asigurări


Daniel Tudor, președintele Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) și Doru Claudian Frunzulică, membru al Consiliului CSA, s-au întâlnit recent cu reprezentanții Consiliului Director al Uniunii Naționale a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări (UNSICAR).

La întâlnire au participat Bogdan Andriescu – președinte UNSICAR, Ionel Dima, Victor Șraer și Gheorghe Grad – membri ai Consiliului Director al UNSICAR.

Principalele teme de discuție ale acestei întâlniri au fost legate de provocările curente cărora trebuie să le facă față industria de asigurări și, în special segmentul de brokeraj în asigurări, trecerea în revistă a principalelor preocupări ale CSA și stabilirea unui cadru comun de comunicare CSA – UNSICAR.

Președintele CSA a apreciat activitatea UNSICAR, ca asociație profesională reprezentantivă a segmentului de brokeraj în asigurări, considerând că brokerii joacă un rol important în formarea culturii în asigurări a consumatorilor, iar demersurile organizației pe această zonă trebuie continuate.

De asemenea, UNSICAR și-a exprimat deschiderea și sprijinul față de intențiile CSA de a derula proiecte de comunicare și educare a publicului cu privire la asigurări și beneficiile acestora.