Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Forumul de Afaceri România-Coreea de Sud

A- A A+

Camera de Comerț și Industrie a României, Camera de Comerț și Industrie a Coreei de Sud și Agenția Coreeana pentru promovarea Comerțului și Investitiilor (KOTRA) Biroul de la București, lansează invitația de participare la Forumul de Afaceri România-Coreea de Sud care se va desfășura în data de 28 ianuarie 2014 între orele 15.00-18.00, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a României, Amfiteatrul Al. I. Cuza, etaj 4, tronson III, intrarea E, cu prilejul vizitei în România a delegației economice coreene condusă de E.S. Vice-Ministrul pentru Industrie și Tehnologie, domnul Kim Jae-Hong.

Delegația economică cuprinde un număr de 8 firme cu activități în următoarele domenii: material plastic (fire și fibre sintetice), produse chimice de curățat Scale Sniper, medicină, materii prime pentru industria farmaceutica, produse farmaceutice, mobilier decorațiuni de interior.

Programul forumului cuprinde o scurtă sesiune plenară de deschidere a evenimentului, urmatăde discuții bilaterale la mese de lucru separate.

Firmele interesate să participe sunt rugate să transmită în scris confirmarea, prin completarea și returnarea prin e-mail a formularului de participare (la adresa de e-mail:drc@ccir.ro) sau prin fax la 021.311.75.12 până vineri, 24 ianuarie 2014. Persoana de contact din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a României este doamna Daniela Paul, consilier de zonă, Biroul Relații Externe (telefon: 021.319.00.88).

Related Posts with Thumbnails