Informarea Camerei de Comert si Industrie a României privind Memorandumul privind Registrul Unic al Transparenței Intereselor (RUTI)


Informarea Camerei de Comert si Industrie a României privind Memorandumul privind Registrul Unic al Transparenței Intereselor (RUTI)

Camera de Comert si Industrie a României va aduce in atentie lansarea, in consulate publica, de catre Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic a Memorandumului privind Registrul Unic al Transparentei Intereselor (RUTI) dand publicitatii informatii despre: grupurile care isi asuma transparent influentarea deciziilor publice; activitatea desfasurata de acestea in relatie cu deciziile publice si sursele bugetare alocate; evidenta intalnirilor intre aceste grupuri active din societate si decidenti.

Descărcați aici: MEMORANDUM-INSTITUIREA-REGISTRULUI-UNIC-AL-TRANSPARENȚEI-INTERESELOR-RUTI-LA-NIVELUL-GUVERNULUI-ROMÂNIEI-2

In acest sens, va adresam rugamintea de a transmite propunerle si/sau observatiile dvs., in vederea centralizarii, la adresa de e-mail: dsppj@ccir.ro, pana miercuri 27.07.2016, ora 15.00.

 

Persoana desemnata din cadrul CCIR pentru orice informatii este dl. Narcis Pirnau, Consilier, Biroul Strategii si Politici, Directia Strategii, Politici si Programe, e-mail: narcis.pirnau@ccir.ro, tel. 0374 474 378.

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Direcţia Relaţii Interne
Departamentul Relaţii Interne

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro
www.ccir.ro