Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informarea Camerei de Comerţ şi Industrie a României privire propunere colaborare compania Auric Ventures – SUA

A- A A+

Informarea Camerei de Comerţ şi Industrie a României privire propunere colaborare compania Auric Ventures –  SUA

Camera de Comerţ şi Industrie a României are plăcerea să vă informeze cu privire la anunțul de propunere de colaborare, primit prin amabilitatea Biroului de Promovare Comercial Economică din cadrul Consulatului General al României in New York, Statele Unite ale Americii.

Descărcați aici:  Auric Ventures propunerea de colaborare a companiei americane Auric Ventures cu firme din România, interesate de dezvoltarea unor relații de afaceri cu parteneri din SUA.

Firma Auric Ventures oferă, printre altele, servicii de consultanță integrate, care variază de la stabilirea planurilor complete de afaceri ale companiilor interesate de piața SUA, la identificarea unor surse de finanțare sau a unor stimulente financiare acordate de către autoritățile locale și până la achiziționarea de terenuri pentru viitoarele locații de producție.

Pentru detalii suplimentare, recomand contactarea directă a reprezentantului acestei companii, domnul Zachary Meyer, Executive Vice-President, la următoarele date de contact: tel (212) 265-8280, e-mail: zgmeyer@auricventures.com, web: http://auricventures.com

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 50
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails