Isărescu şi Vlădescu se întâlnesc luni cu membrii conducerii Senatului


Guvernatorul BNR Mugur Isărescu şi ministrul Finanţelor Sebastian Vlădescu se întâlnesc luni cu preşedintele Senatului Mircea Geoană şi cu membrii conducerii acestei camere, la ora 13.00, la Salonul Alb, informează un comunicat remis duminică NewsIn.

Conducerea Senatului, în frunte cu Mircea Geoană, a avut duminică o întâlnire cu delegaţia FMI, la solicitarea preşedintelui Senatului.

Mircea Geoană a transmis pe 5 mai o invitaţie guvernatorului BNR Mugur Isărescu şi ministrului Finanţelor Sebastian Vlădescu pentru a participa la o discuţie în conducerea acestei camere despre situaţia economică actuală în contextul discuţiilor cu FMI.

„În contextul situaţiei economice în care se află România şi îngrijorarea opiniei publice faţă de o posibilă creştere a taxelor şi a anvergurii disponibilizărilor, preşedintele Senatului României, Mircea Geoană, a transmis astăzi, 5 aprilie 2010, o invitaţie domnilor Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, şi Sebastian Vlădescu, ministrul Finanţelor Publice, pentru a participa la o discuţie cu Biroul Permanent al Senatului. În cadrul acestei întâlniri vor fi analizate situaţia economică actuală, în contextul noilor discuţii cu reprezentanţii FMI, riscurile şi oportunităţile momentului şi soluţiile posibile de redresare economică. Invitaţia vine ca urmare a deciziei Biroului Permanent al Senatului de marţi, 4 aprilie 2010”, se arată în comunicat.