Misiune economică română la Budapesta


Departamentul de Comerţ Exterior și Relații Internaționale (DCERI), din cadrul Ministerului Economiei (ME), în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB), va organiza o misiune economică în marja lucrărilor Comisiei mixte de cooperare economică româno-ungare, ce se va desfășura la Budapesta, în perioada 27 – 28 februarie 2014.

Oamenii de afaceri români care vor face parte din misiunea economică vor avea ocazia să participe la Forumul economic româno-ungar, organizat pe data de 27 februarie a.c.. Evenimentul este destinat a facilita dialogul companiilor româneşti cu potențiali parteneri ungari și va constitui un bun prilej pentru firmele românești participante de a-şi promova și consolida activitatea de export pe piața ungară. Domeniile de interes vizate de partea română, cuprinse în Protocolul Comisiei mixte sunt: energie, agricultură, IT, protecţia mediului, cooperare industrială, transport, turism, cooperarea transfrontalieră şi IMM-urile.

Firmele interesate sunt rugate a se adresa urgent, direct la DCERI – ME, în atenția domnului Dumitru Anca, consilier superior, telefon: 021 401 0534, e-mail: dumitru.anca@dce.gov.ro sau la CCIB, domnului Ștefan Toader, șef compartiment relații externe, telefon: 0744 759682 sau e-mail: stefan.toader@ccib.ro.