Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Oportunitate de participare la „Conferinţa de Investiţii Europa – Azerbaidjan cu întâlniri B2B”

A- A A+
Oportunitate de participare la „Conferinţa de Investiţii Europa – Azerbaidjan cu întâlniri B2B”

Camera de Comerţ şi Industrie a României – Camera Naţională,  face cunoscută oportunitatea de  participare la prima „Conferinţă de Investiţii Europa – Azerbaidjan cu întâlniri B2B”, care va avea loc în perioada 10-11 septembrie 2013, la Baku, Azerbaidjan.
Principalul obiectiv al acestui eveniment îl reprezintă oportunitatea de a cunoaşte piaţa din Azerbaidjan şi de a contacta companiile azere în vederea explorării posibilităţilor de colaborare. Conferinţa Investiţională oferă posibilitatea de întâlnire cu reprezentanţi a peste 50 de companii ce au proiecte investiţionale.

Vor fi organizate în cadrul evenimentului paneluri de discuţii privind următoarele sectoare economice: industria chimică, petrol şi gaze, tehnologia informaţiilor şi comunicaţiilor, turism, construcţii, procesarea alimentelor, energie regenerabilă. De asemenea, acest eveniment va fi o platformă de întâlniri B2B.

Conferinţa de Investiţii este finanţată de Uniunea Europeană, implementată de East Alliance, gestionată de Eurochambres, organizată de AHK Azerbaidjan şi sprijinită de AZPROMO, Confederaţia Naţională a Antreprenorilor ASK şi Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Azerbaidjan.

Mai multe detalii despre acest eveniment se pot obţine de la dl. Petru Russu, Consilier de Zonă, Direcţia Reprezentare Camerală, Biroul Relaţii Externe, tel: 021.319.00.88, fax: 021.311.75.12, e-mail: drc@ccir.ro

Related Posts with Thumbnails