Republica Moldova, o destinatie interesanta de business


Evenimentul de prezentare a oportunitatilor investitionale si de afaceri din Republica Moldova a avut loc in 17 februarie 2016, la sediul Camerei de Comert si Industrie Cluj si s-a bucurat de un real interes din partea mediului de afaceri clujean.
Informatiile oferite in cadrul prezentarilor si discutiilor de catre reprezentantii delegatiei moldovene- dl. Viceministru al Economiei Vitalie IURCU, dl Anatolie MUNTEANU, Director General al parcului industrial ”RĂUT”, dna Natalia IEPURAȘ, Administratorul Zonei Economice Libere ”Ungheni- Business” si dna Natalia CODREANU, Director Executiv BCR Chişinău, au fost elocvente in privinta facilitatilor pe care statul moldovean le acorda pentru incurajarea investiilor si sustinerea dezvoltarii economice.
Si pentru ca s-a vorbit despre Republica Moldova a fost de la sine inteles ca traditia pe care tara o are in producerea vinurilor trebuia neaparat amintita, context in care dl. Mihail Manolache, specialist în vie şi vin, somelier, a prezentat audientei cateva din produsele Cramelor Cricova.

Partenerul oficial al acestui eveniment a fost Banca Comerciala Romana.

LOGOBCR_PREVIEW