Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Târgul Internațional de la Havana – FIHAV , 31 octombrie- 04 noiembrie 2016

A- A A+

Târgul Internațional de la Havana FIHAV , 1-6 noiembrie 2016

 

 

FIHAV

Ambasada Havana prezintă oportunităţile existente pentru a contribui cu sprijinul oamenilor de afaceri şi al firmelor româneşti la o prezență activă a României la relansarea dinamică a cooperării economice şi a schimburilor comerciale cu Republica Cuba

Primul Forum económico-comercial România-Cuba se va desfăşura la Havana, în marja ediţiei 34 a prestigiosului Târg Internaţional FIHAV , 1-6 noiembrie 2016,  prilej, totodată, pentru semnarea primului Acord de cooperare între Camera de Comerţ şi Industrie a României şi Camera de Comerţ a Cubei.

La FIHAV 34 şi la Forum  s-au anunţat peste 70 de ţări şi peste 4 500 firme şi grupurii impresariale, organizatorii solicitând confirmarea prezenţei pentru acordarea standurilor/pavilioanelor expoziţionale.

images

Începând din 2012 România a fost prezentă cu stand propriu, obţinând o medalie de aur şi alte menţiuni, ceea ce a facilitat relansarea legăturilor economice şi comerciale, contactele şi negocierile pentru revenirea firmelor românești pe piaţa din Cuba şi Caraibe.

România a reuşit să aibă în fiecare an o reprezentare proprie şi remarcată la acest eveniment, cu consecințe directe în relansarea raporturilor economice şi a schimburilor comerciale bilaterale.

images (1)

 

România a reuşit să aibă în fiecare an o reprezentare proprie şi remarcată la acest eveniment, cu consecințe directe în relansarea raporturilor economice şi a schimburilor comerciale bilaterale.

FI

Descărcaţi aici:  INFORMACIÓN GENERAL FIHAV 2016

FIHAV 34 GENERAL INFORMATION FIHAV 2016

FIHAV 34 Solicitud Contrato de Participación FIHAV – Contract Request of Participation

FIHAV 34 Solicitud de Credenciales – Name Badge Request Form

Pentru informații suplimentare contactați: Ambasada României la Havana

Tel.: 0053-7-214-4922/23; 001-613-686-4686;

E-mail: havana@mae.ro; ambasadorhavana@gmail.com

 

Sursa:

Ambasada României la Havana, Cuba

Biroul de Promovare Comercial Economică

Related Posts with Thumbnails