Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Workshop prezentare platforma Access2Markets, 29 ianuarie 2021

A- A A+

Workshop prezentare platforma Access2Markets, 29 ianuarie 2021

Ca parte a campaniei Access2Markets, DG Trade organizează în data de 29 ianuarie 2021, pentru beneficiarii din România,  un workshop online (train the trainers), cu scopul de a prezenta portalul Access2Markets și a facilităților oferite de aceasta.

Pentru a asigura utlizarea extinsă a portalului de către comunitatea europeană de afaceri, Comisia organizează o serie de seminarii adresate organizațiilor de afaceri și multiplicatorilor relevanți din Statele Membre.
Sunt invitați să participe reprezentanți ai organizațiilor care oferă servicii suport firmelor: camere de comerț, patronate, clustere, DIH-uri, universități Beneficiarii finali vor fi firmele care derulează operațiuni de export în afara UE și / sau operațiuni de import în interiorul UE.
Pe lângă înscrierea pe care o puteți face la adresa de email din invitație, vă adresăm rugămintea de a comunica numele persoanei (persoanelor) care doresc să participe și adresele de email, în cursul zilei de 22 ianuarie 2021 pe e-mail: ioana.pavel@nord-vest.ro , BISNet Transylvania Consortium Coordinator

Sursa:

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest

Sat Radaia, nr. 50, Comuna Baciu, Cluj, Romania
tel: 00-40-264-431550
fax: 00-40-264-439222

Related Posts with Thumbnails