Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informare AgroTransilvania Cluster – Organizare pre-evenimente Conferinta Open Innovation 2.0

A- A A+

Informare AgroTransilvania Cluster – Organizare pre-evenimente Conferinta Open Innovation 2.0

AgroTransilvania Cluster vă informează despre sesiunea de matchmaking – Transylvanian Clusters B2Match Event  – eveniment care presupune intermedierea unor intalniri, intr-un cadrul organizat, cu parteneri romani si straini. Până la acest moment sunt inscrise 78 de persoane, din care 18 straini din 7 tari. Daca v-ati inregistrat, va invitam sa va stabiliti cat mai multe intalniri prin platforma, cu oricare dintre participanti.

 

Evenimentul este organizat de Consortiul Clusterulor din Transilvania de Nord, structura din care face parte si AgroTransilvania Cluster, si va avea loc la Grand Hotel Italia, in 12 iunie 2017, in intervalul 9.00 – 15.30. Inscrierea la eveniment se mai poate face pana joi, 8 iunie 2017, aici: https://www.b2match.eu/clustersmatchmaking-2017

 

Ulterior, in aceeasi zi si la aceeasi locatie, va avea loc seminarul: Gate 2 Asia/ Gate 2 Europe Seminar, cu participarea unei delegatii numeroase din Coreea de Sud, printre altele. In principiu, participantii la acest seminar sunt participantii de la sesiunea de matchmaking. Daca doriti sa ajungeti doar la seminar, va rugam, sa ne anuntati prin email. Daca va intereseaza piata din Asia, atunci va trebui sa nu lipsiti de la acest eveniment. Atasat, gasiti profilele celor din delegatia coreiana.

Descărcați aici: 1. Rowheel

2. midassoft_company_brochure

3. Knowledge Seek & Company

4. STACKUP

5. E.O.I Inc-G&T Care-Lancing Device

5-2 E.O.I English

In final, va reamintim de obligativitatea inscrierii, pentru a putea participa la sesiunile Conferintei Open Innovation 2.0, care vor avea loc in urmatoarele 2 zile (13-14 iunie 2017), la aceeasi locatie. Inregistrarea se face la adresa: https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/news/open-innovation-20-conference-2017 si presupune o confirmare ulterioara.

 

Daca v-ati inregistrat la conferinta si nu ati primit confirmare inca, va rugam, sa ne anuntati pana miercuri 7 iunie 2017. Avand in vedere organizarea din partea Comisiei Europene, am inteles ca vor fi masuri sporite de securitate si, am dori sa evitam neplaceri in ziua evenimentului.

 

 

Sursa:

AgroTransilvania Cluster

telefon: +40 (364) 730 049; +40 (753) 311 200

e-mail: florina.deiac@agrocluster.ro

Agrotransilvania Cluster

Related Posts with Thumbnails